Kaspar Treier sopsas kolmest kaugviskest ühe ja noormehe arvele jäi mängus 5 punkti.Foto: FIBA
Korvpall
3. märts 2021, 00:33

VIDEO | Treier alustas Meistrite liiga mängu algviisikus, kuid Sassari leppis kaotusega (1)

Korvpalli Meistrite liigas alustati mänge vahegruppides, kust selguvad veerandfinalistid. Kaspar Treier pääses Sassari Dinamo ridades platsile algviisikus ja tõi 5 silma, kuidas kahjuks pidi tema võistkond leppima kaotusega.

Treier ja Sassari võtsid Meistrite liiga alagrupis, kus kohtuti Tenerife, Bakken Bearsi ja Istanbuli Galatasarayga, neli võitu ja kaks kaotust. See kindlustas neile koha vahegrupis, kus lisaks neile pallivad Tšehhi sats Nymburk, sakslaste Bambergi Brose ja hispaanlaste Zaragosa. Avavoorus sõitis Sassarile külla neist viimane.

Itaalia kõrgliiga tippu kuuluva Sassari ja Hispaanias keskmike hulka jääva Zaragosa matši alustas paremini kodusats, kes läks Treieri tabava kahese järel ette 4 : 0, kuid peagi läksid külalised oma teed. Zaragosa võitis esimese veerandi 23 : 19 ja poolaja 47 : 40. Sassari ei saanud oma mängu käima ka teisel poolajal ja lõpuvile kõlades särasid tablool Zaragosa võidunumbrid 95 : 83.

Ehkki 21aastane Treier pääses algviisikusse, siis kahjuks polnud tal parim päev. Eestlane tabas platsil küll neljast viskest kaks (kahesest 1/1, kolmesed 1/3) ja noppis ühe lauapalli, kuid samas tegi 4 viga, patustas kahe pallikaotusega ning tema +/- näitaja -19 oli tiimi halvim.

Sassarit vedasid horvaadist tsenter Miro Bilan ja Itaalia koondise mängujuht Marco Spissu, kelle arvele jäi vastavalt 26 ja 24 silma. Zaragosa parim oli hispaanlane Jonathan Barreiro, kes tõi suurepärase visketabavuse juures 26 sanga.

Järgmisel nädalal sõidab Sassari Tšehhi, kus kohtutakse Nymburkiga, kes teisipäeval alistas Bambergi 91 : 87.