Gabriel Jesus lõi City kasuks kaks väravat.Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
3. märts 2021, 08:23

VIDEO | Talvisest „põrgust“ läbi tulnud City tunnistab jätkuvalt vaid võite

Pep Guardiola ja Manchester City võidumarss jätkub. Eile hilisõhtul tehti Inglismaa kõrgliigas tulemusega 4 : 1 tuul alla Wolverhamptonile ja nii ollakse kõigi sarjade peale kokku võidetud 21 mängu järjest. 

Järjekordne võit ei tulnud Cityle siiski nii lihtsalt nagu skoorist eeldada võiks. Leander Dendonckeri omaväravast asuti küll juba 15. minutil juhtima, ent 61. minutil Conor Coady viigistas. 1 : 1 püsis tablool 80. minutini, mil City viis juhtima Gabriel Jesusi tabamus ning viimased naelad taoti Wolvesi kirstu juba üleminutitel Riyad Mahrezi ja Jesusi poolt.

Kui City võiduseeria on 21 mängu pikkune, siis kaotusekibedust pole nad pidanud tundma juba 28 mängus (25 võitu, 3 viiki) järjest. Sellega kordasid nad klubi rekordit, mis pärineb 2017. aastast.

"Talvine aeg on [mängugraafikult] Inglismaal põrgu, kuid me tegime sel ajal midagi imelist. See on enam kui märkimisväärne," kiitis City peatreener Pep Guardiola pärast mängu. "Kogu kiitus mängijatele, kuid troonil on jätkuvalt Liverpool. Et Premier League võita, vajame veel punkte."

Tiitli suhtes ülimalt olulise kohtumise peab City juba eeloleval pühapäeval, kui kohtutakse linnarivaal Unitediga, kes on tabelis teisel kohal. Ühe vähempeetud mängu juures jääb United Cityst maha 15 punktiga.

"Meil on päev või kaks puhkust ja ma annan endale aru, et United on väga tugev. Kuid meil on hiilgav võimalus astuda suur samm tiitli suunas ja seda me üritame teha," lisas Guardiola.

Standings provided by SofaScore LiveScore