Foto: Epic Games / Mediatonic
Esport
3. märts 2021, 10:44

„FORTNITE“ + „FALL GUYS“? Epic Games ostis ära mulluse superhiti tegijad

Epic Gamesil on raha palju ning nad ei karda seda kasutada. Ülipopulaarse battle royale mängu „Fortnite“ loojad andsid teada, et on ära ostnud järjekordse mängustuudio. Sel korral omastati mulluse superhiti „Fall Guys“ tegijad Tonic Games Group.

Epic Games kinnitab, et tehingu tõttu ei muutu mängu juures midagi. See on jätkuvalt mängitav nii Steamis kui PlayStationi konsoolidel, sel suvel jõuab teos aga Xboxide ja Nintendo Switchi peale.

Populaarsete mängude arendajate ost pole Epic Gamesi jaoks võõras.Aastal 2019 osteti ära „Rocket League'i“ looja Psyonix. Möödunud suvel sai sellest tasuta mäng, kuid kaasnes ka tagasilööke. Nimelt pole seda enam võimalik Steamist soetada. Näis, kas „Fall Guysi“ tabab tulevikus sama saatus.

Tänu „Fall Guysi“ meeletule edule kasvas Tonic 35 pealine meeskond lausa 150 inimese suuruseks stuudioks. Nende käe all on varasemalt valminud ka sellised teosed nagu „Murder by Numbers“, „Foul Play“, „Gears Pop“ ja „Hatoful Boyfriend“. Seni on nende mängude väljaandjaks olnud Devolver Digital.