Robert Virves osaleb täna JWRC-sarjasFoto: Mari Luud
WRC
4. märts 2021, 11:38

ÄGE: Eesti rallitalent sai raha kokku ja osaleb MM-sarjas (1)

Eesti 20aastane rallitalent Robert Virves kinnitas, et sai selleks hooajaks eelarve kokku ja osaleb juunioride WRC-sarjas.

"Hea meel on täna kinnitada, et mina ja Sander (Pruuli) osaleme tänavusel aastal JWRC-sarjas, mille kalendrisse kuulub 5 WRC etappi, millest 3 sõidetakse asfaldil. Kuna asfaldirallidelt meil kogemus tänaseks puudub, on korralik ettevalmistusprogramm kindlasti hädavajalik ja seetõttu peamegi me eriti suurt rõhku panema sel aastal kogemuste hankimisele asfaldil," kirjutas Virves sotsiaalmeedias.

Noormees tänas kõiki sponsoreid. "Minu suurtoetajaks on sel hooajal ettevõtja Jüri Käo, kelle panus annab võimaluse hakata rohkem tegelema ka sisulise poolega, ehk on võimalus seda programmi ka kokku hakata panema. Selle nimel nüüd mõnda aega tööd oleme teinud ja täna saame öelda, et oma hooaega alustame me juba 11-13. märtsini sõidetaval Rally Il Ciocco e Valle del Serchio'l, mis on Itaalia meistrivõistluste esimene etapp ja auto valmistab meile ette Itaalia meeskond JME Rally Team."

Itaalia võistlus on Virvese karjääri esimene asfaldiralli. Seetõttu on 20aastase piloodi esmane eesmärk kogemuste saamine. Eestlane läheb Itaaliasse juba täna, kus ta saab tuttavaks nii uue meeskonna kui teeoludega. 

"Kui kõik plaanipäraselt läheb, osaleme ka Itaalia meistrivõistluste teisel etapil, kuulsal San Remo rallil, mis sõidetakse 10-11. aprillini. Seejärel ootab meid ees  juba Horvaatia Ralli, mis on JWRC sarja esimesene etapp. Ei saa veel öelda, et kogu hooaja eelarve oleks 100%-liselt kaetud, kuid korralik vundament on nüüdseks laotud ja nüüd saame lisaks vahendite otsimisele keskenduda ka kõigele muule olulisele," oli Virves rahul.