Foto: Envato Elements
Sisuturundus
9. märts 2021, 09:14

Naine, kas tahad kaunis ja nooruslik välja näha? Alusta igapäevast kollageenitarbimist!

Viimastel aastatel on üha enam räägitud kollageenist ning märkimisväärne hulk naisi on juba kursis kollageeni tarbimise plussidega.

Kollageen on organismis laialdaselt esinev valk ning naha peamine komponent. Mida rohkem leidub kehas kollageeni, seda elastsem on nahk, küüned ja juuksed tugevamad ning tselluliiti ja liigesemuresid vähem. Vanuse kasvades suudab meie keha aga järjest vähem kollageeni toota. Niisiis on mõistlik seda juurde võtta.

Kolmekümnendates võib kollageeni kasutada kuuridena, ühe kuuri kestvus 2-3 kuud. Kuuri võiks korrata paar korda aastas, vastavalt välimusele ja enesetundele. Mida vanemaks me aga saame, seda vähemaks jääb meie keha oma kollageenitootmine. Alates viiekümnendatest võiks kollageen olla igapäevane kaaslane. 

Milliseid kollageenipreparaate soovitada? Proovisime viit erinevat ning anname oma hinnangu!

Fincollagen Beauty ja Fincollagen Active pulbrid on ühed soodsamad kollageenitooted turul. Kuna pulbrid on maitsetud, lahustuvad need vees ja mahlas hästi, mis on suureks eeliseks maitsetundlikele inimestele. 

Kes armastab smuutisid valmistada, saab pulbri mugavalt sinna sisse segada. Muide, mingit probleemi pole ka tavalise vee sisse panekul – aga siis tuleb vesi lihtsalt kiiresti ära juua, enne kui ta klaasi nurkadesse settib.

Dermanutrix Drinkable Collagen geelpakikesed sisaldavad parimat kollageeni. Üks pakk sisaldab 5g (5000mg) merelist päritolu kollageeni, mida peetakse kvaliteetseimaks ja inimesele kõige paremini omastatavaks kollageeniks. 5g on optimaalne sobiv kogus, sest soovituslik päevane tarbimiskogus jääbki 5-10g vahele.

Pisikest pakki on mugav pista käe- või trennikotti ja tarbida just siis, kui selleks sobiva aja leiab. Kollageen on pigem mõnusa maitsega ja värskendav. Juba pärast paari nädalat oli märgata, et nahk on justkui nooruslikum.

Eriliseks plussiks on ka see, et kollageen ei sisalda suhkrut ega liigseid kaloreid, mistõttu on see sobiv ka kaalujälgijatele.

Kuna Dermanutrix on tunnustatud bränd, siis on see kindel valik neile, kes tahavad kvaliteetset toodet.

Foto: Envato Elements

Collibre Beauty ja Active kollageenijoogid on pakendatud väikesesse pudelikesse, mida on eriti mugav kaasa võtta ja sobival ajal tarbida. Meenutab veidi joogijogurtit ning on mõnus vahepala, kui kõht läheb enne lõunasööki tühjaks.

Collibre Beauty ja Active kollageenioogid sisaldavad 10g (10 000mg) merelist kollageeni, aga lisaks ka valku ja vitamiine. Beauty on mõeldud nahale, juustele ja küüntele; Active aga liikuvale inimesele või neile, kelle liigesed vajavad lisatuge. Näiteks on uuringutega tõestatud, et kollageenil on liigesevaevuste korral umbes 30% parem toime võrreldes glükosamiiniga.

Eternal Youth Iluampsud ja Liigeseampsud on degusteerijate absoluutsed lemmikud! Iluampsud on mustsõstramaitselised ning liigeseampsud sidruni mekiga. Kui ühelt poolt on nad mõnusalt kommi asemel, siis ei teki liigselt süümepiinu, sest need on tervisele kasulikud.

Marmelaadised ampsud sisaldavad igaüks tervelt 1g kollageeni ja lisaks C-vitamiini, mis aitab organismil kollageeni tõhusamalt omastada. Iluampsud on mõeldud nahale, juustele ja küüntele ning liigeseampsud liigestele.

Tähelepanu šokolaadisõbrad! Eternal Youth ampsude valikusse on värskelt lisandunud ka krõmpsuvad šokolaadiga kaetud kollageeniampsud, mis sisaldavad nii ilu- kui liigeste jaoks vajalikku kollageeni. Mis võiks olla mõnusam, kui nautida šokolaadiseid ampse, teades, et neis sisaldub ka päevane kollageenikogus? Ole esimeste seas, kes saab neid proovida! Eternal Youth krõmpsuvad kollageeniampsud šokolaadiga on saadaval rosena.ee e-poes ning praegu mõnusa tutvumishinnaga.

Muide, need kõik on Rosena enda poolt Eestis toodetud.

Tutvu ka teiste Rosena valikus olevat toodetega SIIN!

Artiklis mainitud tooted leiab märtsis rosena.ee e-poes soodushindadega. Lisaks leiab valiku tooteid ka Tradehouse ja ProKosmeetika kauplusest ning suurematest Apotheka apteekidest.