Charlotte Kalla.Foto: KAI PFAFFENBACH/Scanpix
Talisport
4. märts 2021, 18:14

Rootsi suusanaiskonda alt vedanud olümpiavõitja puhkes nutma: see on p**k

Saksamaal Oberstdorfis toimuvatel põhja suusaalade MMil oli täna kehv päev rootslannadel, kes endale pettumuseks said alles kuuenda koha. Suuskadega alt läinud Rootsi superstaar Charlotte Kalla oli sõidu järel õnnetu, nuttis ja kõndis intervjuult minema.

Naiste 4 x 5 km teatesõidu võit läks Norrasse, rootslannad said kuuenda koha ja kaotasid võitjatele täpselt kahe minutiga. Vahe liidritega hakkas sisse kärisema teises vahetuses, kus sõitis kolmekordne olümpiavõitja Charlotte Kalla. „Mul ei ole sõnu. See kõik on väga raske,“ vahendas pettunud rootslanna sõnu Soome väljaanne Iltalehti.

Soomlaste ajaleht lisas, et 33aastane Kalla oli intervjuud andes pisarates. „Meil oli hea tiim, aga minu esitus ei olnud piisavalt tugev. Tundus, et pean esimesest tõukest alates võitlema. Väga raske tunne, et ma ei suutnud ühelgi hetkel hea olla,“ sõnas Kalla.

Iltalehti väitel oli Kalla sõnul nende naiskonna kehval esitusel kaks põhjust: tema isiklik vorm ja halvasti määritud suusad. „Minu enda keha ei kuuletunud. Kahju, et see juhtus siis, kui teised naised olid nii head. Oleksime võinud teha palju parema tulemuse. See kõik on p**k,“ oli rootslanna murtud.

Kui ajakirjanikud uurisid veel edasi, mis ikkagi Kalla keha ja organismiga siis toimus, ei tahtnud ta enam rääkida ja kõndis intervjuudelt minema: „Mul ei ole enam midagi lisada.“