Lionel Messi otsusest sõltub väga paljuFoto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
5. märts 2021, 11:04

Järgmisel nädalal võetakse vastu maailma tippjalgpalli viimaste kümnendite oluisim otsus

Telegraphi andmetel asub kuuekordne maailma parim jalgpallur Lionel Messi uutesse lepingukõnelustesse praeguse tööandja FC Barcelonaga ning kuna suvi on juba ukse ees, tuleb otsus vastu võtta kiiresti.

Messi on soovinud juhtimiskriisi käes vavlevast kubist lahkuda juba mitu hooaega ning kõige kuumemad jalgpallimaailma ülemineku-uudised puudutavadki alati seda, kus Messi mängima hakkab. Samas loodavad Barcelona fännid sisimas, et Argentina superstaar on siiski valmis hoolimata vireleva klubi probleemidest Kataloonias jätkama.

Teatavasti on Barcelona aga ka suures finantskriisis ning nende võlad ulatuvad pea miljardini. Messi värbamisest jällegi on huvitatud eriti tugevalt nii PSG kui ka Manchester City, kes saaks ulmepalka pakkudes suvel argentiinlase endale tasuta napsata. 33aastase Messi palganumber võib küll suur olla, ent särgimüüginumbritega teeniks ta selle kuhjaga tasa. Näiteks Barcelona kasumist moodustas Messiga seotud nänni müük pea kolmandiku.

Hispaania meedia teatel ootab Messi pinevalt ka uusi klubi presidendivalimisi, sest uuest juhist sõltub suuresti, millise suuna klubi võtab.

Jalgpalliüldsus on alati arvanud, et Messi jätkab kasvatajaklubis igavesti, ent korruptsioon ja vale juhtimine on teda meelt muuta pannud. igal juhul saaks sellest ülemninekust kui mitte aegde suurim, siis viimaste kümnendite suurim jalgpalliuudis.