FC Flora alistas 1 : 0 Paide linnameeskonna ja võitis klubi ajaloo 11. superkarika.Foto: Erki Pärnaku
Jalgpall
5. märts 2021, 20:57

GALERII JA VIDEO | Sappineni värav tõi Florale järjekordse trofee

Koduse jalgpallihooaja avanud superkarikafinaali võitis teist aastat järjest ja kokku 11. korda FC Flora, kes alistas Sportland Arenal 1 : 0 Paide linnameeskonna.

Kui esimest poolaega ilmestas kõva võitlus, ent erilisi värvavõimalusi ei loodud, siis kohe teise kolmveerandtunni alguses pani valitsev meistermeeskond ja karikavõitja Flora oma ründekarusselli kiiremalt tööle.

Kui esmalt suutis Paide väravavaht Mait Toom Henrik Ojamaa ja Rauno Sappineni löögid tõrjuda, siis 52. minutil oli ka tema võimetu, kui nurgalöögi järel sahistas võrku ei keegi muu kui meistriliiga mullune suurim väravakütt Sappinen. See osutus ka kohtumise ainsaks tabamuseks ja nii ehib Flora auhinnakappi järjekordne trofee.

Koosseisud

Flora: Matvei Igonen, Kristo Hussar, Markkus Seppik, Märten Kuusk, Michael Lilander, Rocco Robert Shein, Martin Miller, Konstantin Vassiljev, Rauno Alliku, Henrik Ojamaa (84. Sten Reinkort), Rauno Sappinen

Paide: Mait Toom, Hindrek Ojamaa, Abdul Razak Yusif, Sander Sinilaid, Joseph Saliste, Karl Mööl, Andre Frolov, Sergei Mošnikov (85. Sekou Camara), Raimond Eino (67. Hadji Drame), Deabeas, Henri Anier