Kuigi meistriliiga mänge teisipäeval ei toimu, lähevad homme karikasarja veerandfinaalis vastamisi Flora ja Tammeka.Foto: Aldo Luud
Jalgpall
8. märts 2021, 15:35

Eesti jalgpalli meistriliiga algus lükkub veelgi edasi

Teisipäevaks, 9. märtsiks planeeritud Tallinna Legioni ja Paide Linnameeskonma vaheline Eesti jalgpalli meistriliiga kohtumine lükatakse edasi. Üks Legioni mängija andis positiivse koroonaviiruse proovi ning võistkond viibib isolatsioonis, kirjutatakse jalgpalliliidu kodulehel.

Esialgsete plaanide järgi oleks hooaeg oleks pidanud algama 5. märtsil, et ka toona tuli koroona tõttu kõik avavooru kohtumised edasi lükata.

Homme tulevad siiski väljakule meistriliiga meeskonnad, kes sihivad pääset Evald Tipneri karikavõistluste poolfinaali. Kell 20 Sportland Arenal toimuvas kohtumises lähevad vastamisi FC Flora ja Tartu Tammeka.

Kolmapäeval toimub kaks veerandfinaali. Kell 18 pannakse pall mängu nii Sportland Arenal kui ka Narva Fama-Kalev staadionil, kus hakkavad madistama vastavalt FCI Levadia ja Maardu Linnameeskond ning Narva Trans ja Tallinna Kalev.

Neljas veerandfinaal peetakse neljapäeval Sportland Arenal, kus kell 20 algavas matšis on Nõmme Kalju vastaseks Viljandi Tulevik. 

Meistriliiga algab tuleval nädalavahetusel teise vooru kohtumistega.

Kohtumised peetakse pealtvaatajateta.