Blake Griffin (23).Foto: USA TODAY Sports/Scanpix
Korvpall
8. märts 2021, 16:11

Superstaaridest kubisev Brooklyn Nets toob meeskonda veel ühe tähtmängija

Korvpalliliiga NBA käimasoleva hooaja üks suurimaid tiitlipretendente Brooklyn Nets tugevdab taas meeskonda, tuues tiimi Blake Griffini.

31aastane ääremängija pallis kuulus viimati Detroit Pistonsi ridadesse, kuid klubi lõpetas temaga eelmisel reedel lepingu. Liitumisest Brooklyniga teatas ameeriklase agent Sam Goldfeder ESPNile.

Griffinis, kellest tundsid huvi mitmed tiitlinõudlejad, nähakse eelkõige varumängijat. 2.06 m pikkune atleet pole viimasel kahel hooajal oma parimat mängu näidanud. Sel hooajal käis ta Detroidi eest väljakul 20 kohtumises ning viskas keskmiselt 12,3 silma mängus. Kuid veel tunamullu olid tema näitajateks 24,5 punkti, 7,5 lauapalli ja 5,4 tulemuslikku söötu matši kohta. 2011. aastal valiti ta aasta uustulnukaks ning võitis tähtede mängul pealtpanekuvõistluse.

Brooklynis hakkab Griffin mängima koos selliste staaride nagu Kevin Duranti, James Hardeni ja Kyrie Irvinguga. Meeskonnas on ka DeAndre Jordan, kellega ta kunagi mitu aastat koos Los Angeles Clippersis mängis.