David Nalbandian.Foto: Reuters/Scanpix
Auto-Moto uudised
8. märts 2021, 16:55

VIDEO | Argentina tenniselegend tegi rallit sõites suure avarii

Endine maailma kolmas tennisereket David Nalbandian on tuntud ka suure rallifännina. Autospordis on argentiinlane ise korduvalt õnne proovinud, kuid seni on ta rohkem pilku püüdnud suurejooneliste avariidega. Ka laupäeval tegi ta Toyota Yaris MRTga kihutades õnnetuse, kuid suutis siiski pärast omal jalul masinast välja ronida.

2013. aastal pärast õlaoperatsiooni tennisega lõpparve teinud Nalbandian osales Argentinas toimunud Rally Pagos del Tuyul ning hoidis pärast esimest kiiruskatset 102. kohta. Seejärel tegi ta aga avarii ning aega kirja ei saanud. Teisel võistluspäeval tuli ta taas starti, saavutades nii seitsmendal kui ka kaheksandal katsel 15. koha.

2016. aastal selgitas ta, et sõidab rallit pelgalt põhjusel, et see meeldib talle. "Tennis oli mu töö ning ralli on hobi. Neil on väga suur vahe. Mul pole siin pinget. Õpin ja püüan anda endast parima, kuid mitte profina," vahendas Nalbandiani sõnu The Sun.

Tennises võib 39aastase argentiinlase suurimaks saavutuseks pidada 2002. aastal Wimbledoni turniiril finaali jõudmist. Seal jäi ta kindlalt alla austraallasele Lleyton Hewittile. 2005. aastal võitis Nalbandian aastalõputurniiri.

Video avariist:

Meenutuseks ka tema varasemaid õnnetusi. Sellise avarii tegi ta kolm aastat tagasi:

2016. aastal aga säärase: