Maisa Torppa mõnuleb Pärnu rannas.Foto: Ekraanitõmmis Instagramist
Kõmu
9. märts 2021, 08:51

Rallimaailma skandaalseim naine tegi ootamatu käigu (5)

Soome rallikuulsuse Jari-Matti Latvala karjäär lõppes kurvalt. 2019. aastal tegi ta oma kõige kehvema hooaja ning seejärel ta enam ühtegi sõitjalepingut ei teeninudki. Suurt rolli Latvala ebaõnnestumise juures mängis tema toonane kihlatu Maisa Torppa.

Kunagine bikiinimiss ja tõsielusarjade staar pettis Latvalat IT-ärimehe Mikkoga. Skandaal paisus meie põhjanaabrite juures suureks ning paar pesi oma musta pesu meedias. Mõlemad süüdistasid teineteist truudusetuses ning Latvala tulemused rallirajal käisid alla. Mehe eraeluteemadel võttis sõna isegi Toyota toonane boss Tommi Mäkinen.

Lõpuks katkestasid nad kihluse ning aastavahetuseks planeeritud pulmad jäid ära. Torppa abiellus juba 2020. aasta 14. veebruaril Mikkoga ja praegu ootab naine last.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa)

Ometi andis ta veidi enam kui aasta pärast pulmi sisse lahutuspaberid. „Mõtlesin sügavas meeleheites, et see kiusamine peab lõppema,“ teatas naine Instagramis.

Ringkkonnakohus kinnitas Iltalehtile, et lahutustaotlus anti sisse, kuid peagi see tühistati. Seega tundub, et Maisa muutis meelt ja püüab Mikkoga ikkagi edasi minna.

Latvala elu jõudis pärast sõitjakarjääri kurvemat sorti lõppu samuti helgemale lainele. Alates käimasolevast hooajast töötab Toyota meeskonna juhina.