Kaspar TreierFoto: Martin Ahven
Korvpall
9. märts 2021, 23:08

VIDEO | Treieri tööandja sai korvpalli Meistrite liigas valusa kaotuse 

Kaspar Treieri koduklubi Sassari Dinamo kaotas FIBA korvpalli Meistrite liiga vahegrupis Tšehhi klubile Nymburk 89 : 90.

Kui vahegrupi avavoorus alustas Treier 83 : 95 kaotusmängus Zaragoza vastu algviisikus, siis Nymburki matšis 21aastane eestlane platsile ei pääsenud. See siiski ei päästnud tiimi valusast kaotusest.

Esimese poolaja 50 : 40 võitnud Sassari juhtis tšehhide vastu poolteist minutit enne matši lõppu seitsme silmaga ja mõned sekundid enne lõppu ühe punktiga, siis lõpuks võttis Nymburk Hayden Daltoni eelviimase sekundi viskest 90 : 89 võidu.

L-vahegrupis on Nymburk võitnud kaks ja Sassari kaotanud kaks matši. Bambergi Brose ja Zaragoza peavad oma teise vooru kohtumise kolmapäeval.

Võõrsil leiba teenivatest korvpalluritest käis teisipäeval platsil ka Kristjan Kitsing, kelle tööandja Vilniuse Rytas alistas Leedu korvpalli kõrgliigas Panevežyse Lietkabelise 81 : 67.

Üle kuraditosina mänguminuti teeninud Kitsing tabas platsilt viiest viskest ühe. Lisaks kahele punktile jäi ta saldosse üks laupall ja üks tulemuslik sööt. Kohtumise üleplatsimees oli kaotajate mängujuht Kyle Vinales. Möödunud aastal Kalev/Cramo särki kandnud 28aastase palluri arvele jäi 22 punkti ja 6 resultatiivset söötu. 

Leedu kõrgliigat juhib 20st mängus 18 võitnud Kaunase Žalgiris, Rytas on 17 võidu ja viie kaotusega teisel kohal.