Kaspar Treier.Foto: Martin Ahven
Korvpall
10. märts 2021, 13:36

TÕELISELT MUST ÕHTU: viimastel sekunditel kaotuse teeninud Eesti koondislase meeskond varastati rahast lagedaks

Eesti korvpallikoondislase Kaspar Treieri ja tema tööandja Sassari Dinamo jaoks kujunes õhtul peetud Meistrite liiga mäng tõeliselt kohutavaks: esmalt tuli vastu võtta valus kaotus ja seejärel selgus, et meestelt varastati sularaha.

Treier ja Sassari kohtusid eile õhtul Meistrite liiga vahegrupis Tšehhi klubi Nymburkiga. Tšehhide kodus peetud mängus juhtis Sassari veel poolteist minutit enne kohtumise lõppu seitsme punktiga ja loetud sekundit enne lõpuvile ühe silmaga, kuid paraku suutsid võõrustajad matši seisuga 90 : 89 enda kasuks kallutada.

See polnud mõru maiguga õhtul aga ainuke pettumus, sest selgus, et mängu ajal on Sassari riietusruumi sisse murtud. Itaalia klubi mängumees Miro Bilan tõi intsidendi avalikuks oma sotsiaalmeedia kontol.

„Suurepärane organisatsioon ja külalislahkus siin Nymburkis Tšehhis. Rahvusvahelise Meistrite liiga mängu ajal murti meie riietusruumi sisse ja avati sõna otseses mõttes kõikide meie kotid ja jakitaskud ning varastati kogu sularaha,“ kirjeldas Bilan juhtunut.

Ta pahandas edasi: „Lisaks on väga „naljakas“ see, et kõik siin riigis on suletud ja kuhugi minna ei saa ning kokku oli siia võimlasse lubatud umbes 60 inimest, aga ikka juhtub selline s**t. „Meeldivat“ õhtut kõigile!“