Talisport

Kläbo õnnitles Bolšunovi ja loobus edasisest võitlusest: nüüd otsustatakse suusavõistluste tulemusi kontoris – see on vale (7)

LISA KOMMENTAAR

mütsmaha!11. märts 2021, 11:17
vot see on tase, vot see euroopalik kultuur! vot see on suur sportlane, mille tasemeni polsunohvid iialgi ei küündi!
нет контакт- есть контакт11. märts 2021, 13:01
Lähtuvalt olukorrast on nendel detailidel pikk tee veel libiseda.
Lugeja11. märts 2021, 10:00
Tõeliselt kahju Kläbost. See näitab, et ta on tõeliselt suur sportlane!! Aga elu läheb edasi. Ehk tuleb päev millalgi, kui venelane mõistab mis ta korda saatis. Jäägu see alatus saatma teda terve elu. Aga seal ongi selline mentaliteet omane, kahjuks. Suurküüditamist ju ka ei tunnistata.
vaataja11. märts 2021, 09:38
50.km sõit on mass-stardiaga ja Klaebol on hea teistega koos lõpuni ,,sörkida,, ja siis lõpusirgel oma võimetega võita. Kui aga on eraldistardid,kus tuleb terve distants täie rauaga sõita,siis on tal ikka raske võitjaks tulla mida on ennegi näha olnud. Eks ta ikka rohkem sprinter!
Sp10. märts 2021, 19:54
Klaebo ei teinud mitte ühtegi segavat liigutust, isegi mitte siis, kui venelane talle mitu korda uisusammuga suusa peale astus ja ise oma suusakepi murdis. Klaebo kiirus enne intsidenti oli tunduvalt suurem ja vòitjas polnud kahtlustki. Eks sellest sai aru ka venelane, ning selle asemel, et finišeerimisele mòelda, hakkas möödumist segama. Praeguse teatega, et ta ei soovi FIS i uurimist, et kuldmedalit saada, näitas Klaebo, et ta on suur sportlane👍
Sirget Selga!10. märts 2021, 22:02
Taktikaliselt ka hea poliitilise olukorra säilitamiseks.Õige mees.
Jüri11. märts 2021, 02:28
Klaebo ilmselt segas Bolšunovi - nii otsustas ports kohtunikke, kes on teemas tunduvalt asjatundlikumad kui Sp ja Uba. Aga mul on tõsiselt kahju, et see jama rikkus igavesti ägeda finišiheitluse. Klaebo on parem sprinter, aga on vahe kas sprintida pärast sprindidistantsi või 50 km. Pole kindel, Klaebo oleks kindlalt võitnud. Klaebo on tõeline sportlane. Ilmselt on mõlemad edaspidiseks targemad ja saan näha ka nende uusi ägedaid duelle suusarajal.