Ben Askren oma viimases UFC matšisFoto: USA Toda7Scanpix
Võitlussport
11. märts 2021, 18:23

UFC boss panustas miljoni, et ärritav Youtube’i staar ei võida tema tähte. Sotsiaalmeediastaar vastas kahe miljoniga! (1)

Teismelisena eelkõige Youtube’i videotega kuulsust kogunud Jake Paul on võtnud poksimise tõsiselt ette ning esitab tugevatele võitlejtele järjest väljakutseid.

Kui algselt jahtis senises profikarjääris kaks võitu teeninud Paul legendaarse Conor McGregori skalpi ja pakkus talle matši eest isegi kosmilisi numbreid, siis pärast iirlase kaotust Dustin Poirier’ile sotsiaalmeediasensatsiooni huvi rauges. See aga ei tähendanud, et ta loobus UFC maailma ärritamisest.

Kuna ilmselgelt ei soovi Paul ainult poksiga tuntust kogunud vastastele pühenduda, keskendub ta UFCle ning tema sotsiaalmeediakanalid kubisevad mõnitustest nii UFC bossi Dana White’i kui ka paljude võitlejate suunas. Nüüd võttis eelkõige maadluses tugev 37aastane Ben Askren väljakutse vastu, tuleb erust tagasi ning kohtub Pauliga 17. aprillil.

White ennustas Mike Tysoni podcastis "Hotboxin’", et Paulil pole mingit võimalust ning oli valmis sellele raha panustama.

"Ta räägib palju p***a. Nüüd saame näha. Ma loodan, et te saate ka panustada, sest mina panustan miljon dollarit sellele, et ta kaotab selle kuramuse matši," ütles White.

Loomulikult jõudsid White’i sõnad Pauli kõrvu ning bravuurikas sotsiaalmeediakuningas tõstis panuseid.

"Dana duubeldame selle panuse. Kaks miljonit!" säutsus Paul.

Hea lugeja, kas arvad, et Paulil on UFC veterani vastu lootust?