Harry Maguire ei saanud palli poole meetri pealt sisseFoto: Reut
Jalgpall
12. märts 2021, 00:04

VIDEO | Manchester Unitedi kapteni aasta prohmakas maksab neile edasipääsu?

Jalgpalli Euroopa liigas peeti neljapäeva õhtul kaheksandikfinaalide esimesed kohtumised ning kõige magusamas vastasseisus läksid vastamisi Manchester United ja AC Milan.

Mõlemapoolsete võimalustega kohtumise esimese värava lõi 50. minutil ManU noor täht Amad Diallo, kes suunas oma pealöögi osavalt üle itaallaste väravavahi Gianluigi Donnarumma. Kohtumise üleajal jõudis Milan viigini, kui Simon Kjaer paugutas nurgalöögist tulnud palli samuti peaga kodumeeskonna võrku.

Kohtumise kõige meeldejäävam hetk sündis aga 38. minutil, kui Unitedi kapten Harry Maguire ei saanud palli olematult distantsilt väravasse suunatud, vaid tabas posti. Juba on inglase eksimust ristitud aasta suurimaks prohmakaks, mis on Milani viimase minuti viigiväravat arvestades eriti valus.

Teistes tänastes kohtumises alistas Amsterdami Ajax kodus kindlalt 3:0 Berni Young Boysi, hispaanlaste Villarreal oli võõrsil 2:0 üle Kiievi Dünamost.

Hiljuti Šotimaa meistriks kroonitud Glasgow Rangers mängis võõrsil 1:1 viiki Praha Slaviaga.

Hilisõhtustes kohtumistes ristavad putsad olid jõuvahekorrad selgemad. Londoni Arsenal alistas võõrsil Olympiakose 3:1, AS Roma oli kodus 3:0 parem Donetski Šahtarist, Granada võitis 2:0 Moldet ning Tottenham sama tulemusega Zagrebi Dinamot.