Jalgpall

Nõmme Kalju kinnitas seksuaalset suhet treeneri ja Trisna vahel: see kestis seitse aastat. Oleme šokeeritud (11)

LISA KOMMENTAAR

juga13. märts 2021, 18:05
Suhe kestis 7 aastat. Ok, mingi arusaadavus veel oleks, et oli 14 ja haavatav. Aga 21 ja ikka veel lapsemeelne, see on juba absurd. Siin saab olla tegemist ainult mingi võimaliku kasu ootusega, ei muud. Vaja äri alustada, aga pole algkapitali vast. Kuigi sellise ajumahuga ei ole ilmselt ka äris midagi teha.
Krooks13. märts 2021, 13:56
No loomulikult räägib treener seda, mis TALLE KASULIK ON JA JÄTAB ÜTLEMATA SELLE, MIS VARJU HEIDAB. SEE ON SIILILEGI SELGE. Ja on lihtsameelsed, kes seda usuvad. 🤐
naine13. märts 2021, 10:28
See ei saa tõsi olla. plika oli ise nõus ja nautis seda olukorda, kui oli eelistatud. Ikkagi treener tõi ja viis teda igale poole. 14 aastane võib juba päris arukas olla naisena. ja nüüd nii palju aastaid hiljem , avastas uue nipi ja tõi avalikkuse ette. see 7 aastat kõik teadsid ja ei saanud küll keegi aru, et siin vastu tahtmist midagi oli. Lihtsalt ei sekkutud eraellu.
Teine naine13. märts 2021, 11:09
Lihtsalt piinlik sellist kommentaari lugeda eeldusel, et selle on kirjutanud täiskasvanud inimene. 14-aastane on moraalselt ja vaimselt laps. Ebaküps. 40-50 aastane treener pidi sellest ilmselgelt aru saama. Ühiskonna vaikival heakskiidul - eraelusse mitte sekkumine - selline jama ja mõjuvõimu ärakasutamine saabki juhtuda. Häbi.
Kohtunik13. märts 2021, 14:06
14--aastane on alles laps! Kuidas saab üks NAINE sedasi öelda! Kui ikka on naine ja ei peida end varjunime taha. Ilmselt on see nn. NAINE SIIS ISE S A M A KÕLVATUTE KOMMET GA, KUI JULGE B NIIMOODI SELLE NEIU KOHTA ÖELDA. Ma ei ole lihtsameelne ja tean k ü ll, mismoodi mõni samas vanuses neiu võib käituda, kuid kas sel juhul ole ks siis sellest üldse hiljem avalikkusele julgenud rääkida.? Pihginud oma kauaks hingele jäänud südamevaevast? Ei usu ja tunnen väga kaasa talle. 🤗
Naine13. märts 2021, 09:48
Kui JK Kalju on shokeeritud info avalikustamise, mitte juhtunu enda pärast - see on päris probleem ja murekoht. Minu jaoks on shokeeriv esitada siin treenerit kui ohvrit ja vihjates, et seksuaalsuhe 14 aastase lapse ja CA 40 aastase treeneri vahel oli vastastikuselt ok. Kas te oma tütre puhul toetaks sellist suhet ja õigustaks treenerit?
kah treener13. märts 2021, 09:04
pikaajaline suhe ja nüüd, aastaid hiljem tuleb välja. See näitab kibestumist ja taas kord jalaga saamist. Palun, kes see trisna tegelikult on? Kes teab?
lapsevanem, ole valvas!13. märts 2021, 08:47
"Saime teada treeneri heast läbisaamisest, võib öelda suhtest", "suhe põhines vastastikusel mõistmisel ja kokkuleppel", "Samas ei ole meil seni olnud mingit alust ja ka õigust olnud sekkuda ühegi treeneri eraellu"... Ja need on klubi poolsed seletused lapse seksuaalsele ärakasutamisele treeneri poolt! Kui see ei ole õigustamine, siis mis see on? On seal äkki teisigi lapsi, kellega treeneritel on "hea läbisaamine"?
kirjutisest ei selgu ju mitte midagi 13. märts 2021, 06:03
me to uus arendus tundub
Naised13. märts 2021, 05:22
vaadake ikka oma trussikutese.
5% honorarist ja nõus minagi!12. märts 2021, 23:46
Neiust päris jalgpallurit ei saanud, juba siis jäi andest vajaka kui siin ei olnud abiks isegi hea treeneri eratunnid.. Nüüd üritab ärinaiseks saada. Nagu vihjatud oli Ameerikas, eks sealt ka vastav koolitus. Uus äri on iseenesest lihtne, eeskujusid maailm täis ja neid kerkib nagu seeni. Et seda äri alustada, selleks peab üritajal oma lugu olema. Mida kurvem lugu, seda kaastundlikum saab olema sinu klientuur ja partnerid. Kõige kurvem, et sellistes lugudes peab veel teine osapool olema, mida julmem, seda kasulikum. Teine pool tuleb ise luua, mida paremini see õnnestub, seda õitsvam äri.