Luis Suarezel (pildil) ega ühelgi teisel Atletico ründajal ei õnnestunud vähemuses lõpetanud Getafe väravavahti üle mängida.Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
14. märts 2021, 09:09

VIDEO | Atletico loovutas punkte, tabeliseis muutus Hispaanias märksa põnevamaks

Hispaania jalgpalli meistriliigas oli Madridi Atletico veel mõnda aega tagasi suveräänne tabeliliider, ent viimaste voorudega on nad oluliselt punkte loovutanud ning enam nende edu nii turvaline pole. Eile õhtul tehti võõrsil väravateta viik vähemuses lõpetanud Getafega.

Võidu kindlustamiseks evisid häid šansse nii Yannick Carrasco kui ka Atletico uus täiendus Mousse Dembele, teisel poolajal tabas posti Luis Suarez. Samas olid omad võimalused ka kodumeeskonnal, kes võib siiski viigipunktiga rahule jääda, sest 70. minutil sai punase kaardi nende paremkaitsja Allan Nyom, kes tegi Renan Lodi vastu ohtliku vea.

Atletico edu teisel kohal paikneva tiitlikaitsjast linnarivaali Madridi Reali ees on kuus punki, kuid kolmandal positsioonil olev FC Barcelona jääb liidrist maha seitsme silmaga ning neil on üks matš varuks. Kataloonia klubi mängib homme tabeli punase laterna SD Huescaga.


Tabeliseis:

Standings provided by SofaScore LiveScore