Cristiano Ronaldo.Foto: AP/Scanpix
Jalgpall
14. märts 2021, 20:55

VIDEO | Ronaldo elas Meistrite liiga pettumuse välja Klavani klubi peal

Itaalia jalgpalliliigas viimasest kolmest mängus kaks võitu ja ühe viigi teeninud Ragnar Klavani koduklubi Cagliari sai pühapäeval väiksemat sorti nahatäie, kuid koduplatsil tunnistati Torino Juventuse 3 : 1 paremust.

Teisipäeval paraja šokina Meistrite liigast välja pudenud Juventus tuli oma superstaari Cristiano Ronaldo juhtimisel Sardiiniasse sooviga oma pettumus Cagliari peal välja elada ja see neil ka õnnestus. Ronaldo viis Juventuse juhtima juba 10. minutil, 25. minutil tegi ta penaltipunktilt seisuks 2 : 0 ja 32. minutil vormistas ka oma kübaratriki.

61. minutil lõi Giovanni Simeone ühe värava tagasi, ent rohkemaks kodumeeskonnal jaksu polnud. Kakskümmend minutit enne kohtumise lõppu pääses vahetusest platsile ka Klavan.

Liigatabelis hoiab 22 punkti kogunud Cagliari 17. kohta, millega jäädaks praeguse seisuga viimastena Serie A-sse püsima, kuid lähimast jälitajast ehk Torinost ollakse peetud kaks mängu enam. Viimaste aastate Itaalia klubijalgpalli kindel valitseja Juventus on kolmas, jäädes liidrist Milano Interist maha kümne punktiga.

Standings provided by SofaScore LiveScore