Erik Lamela.Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
14. märts 2021, 21:23

Kangelasest patukotiks: avapoolajal fänne rabona-väravaga hullutanud Tottenhami staar saadeti teisel poolajal platsilt minema

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas läksid pühapäeval vastamisi igipõlised Põhja-Londoni rivaalid Arsenal ja Tottenham. 2 : 1 võidu võttis kodumeeskond Arsenal, kuid kõige enam räägitakse mängu järel hoopis Tottenhami jalgpallurist Erik Lamelast.

Nimelt vahetati matši varumeestepingil alustanud Lamela 19. minutil Son Heung-Mini vigastuse tõttu platsile ning vähem kui veerand tundi hiljem hiilgas ta oma leivanumbri ehk rabona-löögiga, kui saatis palli ülimalt efektselt Arsenali puuri.

Video Lamela väravast (alates 0:13):

Ent teisel poolajal, kui Arsenal oli Martin Ödegaardi ja Alexander Lacazette'i tabamustest eduseisu haaranud, saabusid Lamela jaoks mustad ajad. Ta teenis seitsme minutiga kaks kollast kaarti ehk kokku punase ja saadeti väljakult minema!

Kuid argentiinlase tabamuse ilu see tõsiasi muidugi vähemaks ei võta ja mis seal salata, silm seda väravat vaadates lausa puhkab. Olgu siia lisatud veel üks Lamela rabona, mis näitab, et antud elemendi valdamises on ta praegu ilmselt maailma kõige osavam mees.

Standings provided by SofaScore LiveScore