Jalgpall

Kalju endine noortetöö juht: jalgpalliliidule sai edastatud, et mingi keiss on politseis (8)

LISA KOMMENTAAR

Edson16. märts 2021, 19:00
Kuidas saab nii olla,et keegi midagi ei tea.Keegi igastahes valetab.Treener katoliiklane,aru ma ei saa.Tegelikult saan.
16. märts 2021, 09:21
Loodetavasti saab nüüd tavaks, et jalgpallitreenerid ei suhtle naistega, kes on jalgpalliga seotud. Ja et firmajuhid ei suhtle ühegi naisega, kes on kunagi eraettevõtluses töötanud. Imelik lugu- tegemist oli Flora mängijaga ja nagu aru saan, siis teadsid paljud sellest suhtest.. Pohlak vaadaku enda klubisse, miks see asi sai niimooodi Floras aastaid kesta ja keegi ei näinud selles probleemi. Tehva ütles õigesti, et see on laiem probleem, paraku Pohlak ei saa seda tunnistada- sest siis peaks ta tagasi astuma.
trkng15. märts 2021, 23:24
Siin saab taaskord kinnitust, et klubis olid ju asjaolud teada, kuid midagi ei muutunud. Mingit korrektset infot liitu samuti ei edastatud, see selgub samuti. Kõik oli mingi jutt kuskil. See võis ka olla stiilis et klubist lahkunud mängija elas ennast klubi peal välja, läks ka politseisse, aga midagi polnud ja politsei lõpetas asja.
Turueit15. märts 2021, 22:14
Üks tädike kunagi jutustas …… .
😪😪😪15. märts 2021, 23:40
Jutustas jah, see on tõsi, mitte mingi vä ljamõeldis. Ju ta siis tundis seda P..... T põhjalikumalt. Aga see tädike on juba surnud.
😪😪😪15. märts 2021, 21:49
"Mingi keiss"........ Väga üld-- sõnaline😏? Ja ükskõikne..... Ja 14--aastane tütarlaps kuskil oma südamevalu ja pisarates....... mitte kedagi lohuta mas ega kaasa tundmas..... 😪 Mul on väga kahju, kallis neiu, kes sa sellises olukorras olid...
Loomaaed. 15. märts 2021, 21:41
Miks ma küll ei imesta?! Ilmselt oli Pohlakule tähtis rohkem jalgpall, kui noor tütarlaps ja teiste poolne abi talle. Hr. Pohlak on kuidagi väga sünge välimusega. Pole ime, kui ta seda tõsiselt ei võtnud ja vbl isegi kaitses toda treenerit. 2 jalkafänni .....Üks tädike kunagi a mmu jutustas mulle nii üht kui teist vägivaldse P..... U kohta. See oli VÄGA AMMU. UMBES 20 aastat tagasi.
SA16. märts 2021, 09:40
Kui jalgpall huvitaks siis sellisest asjast mööda ikka ei vaataks. Kui aga tausta vaadata - eksnaise söödistused, oma noore assitendi saarele ära lohistamine nt, siis ei imesta et vihje kõrvust mööda läks