Mihkel UibolehtFoto: Martin Ahven
Jalgpall
15. märts 2021, 21:00

Eesti Jalgpalli Liidu esindaja: meil on lisaks kahele veel juhtumeid, kus on olnud ebasobivat kokkupuudet treeneri ja tema õpilase vahel (2)

Eesti Jalgpalli Liidu infojuht Mihkel Uiboleht ütles täna õhtul ETV saatele Ringvaade, et kaks avalikkuse ette tulnud Getulio Aurelio Fredo juhtumit pole ainsad, mis on alaliidu laual.

"Meil on rohkemate juhtumite kohta informatsiooni, kui need, mis on siit läbi käinud, ja meil on rohkemate juhtumite kohta informatsiooni ka Nõmme Kalju klubi sees ehk siis meile on tulnud inimesed, kes on selles klubis olnud ja rääkinud, mis seal klubis on sees, mis jutud on olnud, kuna ja millal on klubis  mingi informatsiooniga juhtkonna poole pöördutud ja see teeb murelikuks," sõnas Uiboleht.

Uibolehe sõnul on laias laastus neile laekunud informatsiooni kolme tüüpi: dokumendid, kirjavahetused ja sotsiaalmeediavestlused; kellegi kuuldu ja nähtu; kellegi konkreetne kogemus.

Küsimusele, kas ka Getulio Aurelio Fredoga seotud juhtumeid on alaliidu infoväljas veel, vastas Uiboleht: "Meil on lisaks kahele kahjuks veel juhtumeid, kus on olnud ebasobivat kokkupuudet treeneri ja tema õpilase vahel."