Marek Naaris.Foto: Virgo Haan
Jalgpall
18. märts 2021, 17:30

FC Elva naistreener klubi tegevjuhi ja noortetreeneri ümber lahvatanud skandaali kohta: hea, et saame lõpuks asjadest avalikult rääkida (2)

Esiliigas mängiv FC Elva klubi teatas täna oma sotsiaalmeedias, et nad on lõpetanud töösuhte tegevjuhi ja noortetreeneri Marek Naarisega, kes saatis endast alaealistele tüdrukutele alastipilte. Elva klubis kahe tüdrukutegrupi treenerina tegutsev Marie Pau sõnas endisest kolleegist rääkides, et on hea, et lõpuks saab asjadest avalikult rääkida. Ta lisas, et kolleegina hindab ta endiselt Naarist kõrgelt, kuid inimesena on tema teguviisi suhtes kriitiline.

Naarise teod Elvas leidsid jalgpallimeedias kajastust juba 2016. aastal, kuid toona ei toodud avalikkuse ette klubi ega inimese nime. Elva klubis uuriti asja ning kokkuvõttes otsustati Naaris siiski tööle jätta, kuid mitte treeneri, vaid tegevjuhina. „Oma vigu avalikult tunnistanud klubijuht suunati vajalikule teraapiasse, klubis viidi läbi rida struktuurilisi muudatusi ja otsustati talle anda võimalus jätkata oma tegevust klubi administratiivse poole juhtimisel. Kahjuks peame täna tõdema, et oleksime pidanud viis aastat tagasi vastu võtma teistsuguse otsuse,“ seisis Elva tänases avalduses.

Edasi lugemiseks: