Meistrite veerandfnaalides saab näha tõelisi maiuspalu.Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
19. märts 2021, 15:38

Meistrite liiga loos tõi kaks superpaari

Euroopa jalgpalli katusorganisatsiooni UEFA peakorteris Nyonis loositi täna paaridesse meistrite liigas ja Euroopa liigas kaheksa parema sekka jõudnud meeskonnad. Meistrite liigas loosis Türgi vuti lähimineviku äss Hamit Altintop kokku ka kaks tõelist maiuspala.

Nii kohtuvad veerandfinaalis mullused finalistid Müncheni Bayern ja Pariisi Saint-Germain ning 2018. aastal Euroopa parima jalgpalliklubi selgitanud Madridi Real ja FC Liverpool.

Ülejäänud kahes paaris võtavad mõõtu FC Porto ja Londoni Chelsea ning Manchester City ja Dortmundi Borussia.

Poolfinaalides läheb Bayerni ja Saint-Germaini paari võitja vastamisi Manchester City ja Borussia vahelise lahingu võitjaga; Reali ja Liverpooli paari võitja kohtub aga kas Porto või Chelseaga.

Euroopa liiga veerandfinaalides loositi kokku Granada ja Manchester United, Londoni Arsenal ja Praha Slavia, Amsterdami Ajax ja AS Roma ning
Zagrebi Dinamo ja Villarreal.

Poolfinaalpaarides kohtub Granada – Manchester Unitedi paari võitja kas Ajaxi või AS Romaga ning Arsenal – Slavia võitja Zagrebi või Villarealiga.

Meistrite liiga veerandfinaalide avamängud peetakse 6. ja 7. aprillil ning korduskohtumised 13. ja 14. aprillil. Euroopa liiga veerandfinaalide avamängud toimuvad 8. aprillil ja korduskohtumised nädala aega hiljem.