Ragnar Klavan (paremal) laupäevases matšis Spezia vastu.Foto: Zuma Press / Scanpix
Jalgpall
20. märts 2021, 21:03

HÄDA JA VILETSUS! Klavani ja Cagliari olukord muutub üha kehvemaks

Ragnar Klavani tööandja Cagliari kaotas Itaalia jalgpalli kõrgliigas 1 : 2 Speziale.

Klavan kuulus Cgaliari algkoosseisu ning moodustas koos Diego Godini ja Daniele Ruganiga kolmemehelise kaitseliini. Avapoolajal väravaid ei löödud, kuid 49. minutil läks Spezia Roberto Piccoli tabamusest juhtima. Väravale eelnenud olukorras ei õnnestunud Klavanil üsna lihtsat palli klaariks lüüa.

80. minutil viis Giulio Maggiore läbi õnne kodumeeskonna juba 2 : 0 ette. Mehe löök ebaõnnestus, kuid pall võttis õnneliku põrke ja lendas värava tagumisse nurka.

Cagliari ei andnud siiski alla, sest 83. minutil lõi Gaston Pereiro ühe tabamuse tagasi. Üleminutitel rõõmustati korraks ka 2 : 2 viigivärava üle, kuid peagi tuvastas videokohtunik suluseisu. Klavan vahetati puhkama 81. minutil.

Cagliari hoiab 28 matši järel tabelis 22 punktiga 18. kohta. Ehk praeguse seisuga langeks Sardiinia klubi tugevuselt teise liigasse. Spezia on 29 punktiga 15. real. Tiitli suunas liigub Milano Inter, kes edestab üheksa silmaga linnarivaali AC Milanit.

Kui eelmisel hooajal lõi Klavan kaasa 31 Itaalia kõrgliiga mängus, siis tänavu on tal kirjas 12 kohtumist. 35aastane Vilandi mees võitles detsembrist kuni märtsini terviseprobleemidega ning oli pidevalt koosseisust väljas. Nüüd on ta aga lühikese aja jooksul väljakul käinud Bologna, Juventuse ja Spezia vastu.

Standings provided by SofaScore LiveScore