Maik-Kalev Kotsar.Foto: Teet Malsroos
Korvpall
21. märts 2021, 11:10

Kaksikduubliga säranud Kotsar aitas Hamburgi võiduni

Laupäeval õhtul alistas Eesti korvpallikoondislase Maik-Kalev Kotsari koduklubi Hamburg Towers alistas Saksamaa kõrgliigas võõrsil 74 : 63 Braunschweigi. 

Korvidevaese kohtumise avapoolaja võitis Hamburg 34 : 27 ja viisakat edu hoiti lõpusireenini. 74 : 63 võidumängus oli taaskord väga suures rollis Maik-Kalev Kotsar. Kui Hamburgi parim skoorija oli 23 silmaga Jordan Swing, siis eestlane oli tiimi paremuselt teine punktitooja ja edukaim lauavõitleja. Lisaks 12 punktile ja 11 lauale, andis Kotsar 3 tulemuslikku söötu ning tema +/- näitaja +13 oli niisamuti võistkonna parim.

Hamburg on 22st matšist võtnud kuraditosin võitu, millega hoitakse Saksamaa kõrgliigas seitsmendat kohta.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Itaalia kõrgliigas andis Henri Drelli koduklubi Pesaro vägeva võitluse Bologna Virtusele, kuid lõpuks sai eestlase leivaisa 70 : 75 kaotuse. Algviisikusse kuulunud Henri Drell viskas 27 minutiga 5 punkti, võttis 2 lauapalli ja andis ühe korvisöödu. Pesaro parim skoorija oli Marko Filipovity, kelle arvele jäi 25 silma.  Bologna parimad olid Julian Gamble ja NBAst kodumaale naasnud legendaarne Marco Belinelli, kes mõlemad tõid 11 sanga.

Itaalia kõrgliigat juhib Euroliigaski suurepärast hooaega tegev Milano Olimpia, kellel on 17 võitu. Kaspar Treieri tööandja Sassari on võitnud 13 ning Pesaro 9 kohtumist, mis annavad tabelis vastavalt neljanda ja kaheksanda koha.

Standings provided by SofaScore LiveScore