Saak, mille politsei leidis Jesus Camargo-Corralese masinastFoto: AP/Scanpix
Spordivaria
21. märts 2021, 12:38

PAHANDUS: politsei leidis pesapallitalendi autost ligi 10 kilo metamfetamiini

Pesapalliliiga MLB meeskonna Chicago Cubsi sõsartiimi kuuluva Jesus Camargo-Corralesi masinast leiti ligi 10 kilo metamfetamiini.

Kui pesapallimeeskonna Chicago Cubsi sõsartiimi kuuluv Jesus Camargo-Corrales unistas varem Wrigley Fieldi staadionil mängimisest, siis reaalsuses peab ta oma järgmised spordilahingud vanglamüüride vahel.

25aastane Camargo-Corrales arreteeriti möödunud nädalal, kui šerifi asetäitja nägi meest kihutamas ja ebaseaduslikult sõidurada vahetamas. Kui ametivõimud mehe kinni pidasid, siis ütlesid sportlane ja tema kaks kaasreisijat, et sõidavad Phoenixist Denverisse. Kuna meeste selgitused sõidu eesmärgi osas olid vastuolulised, otsustas politsei auto läbi otsida.

Jesus Camargo-Corrales. Foto: AP/Scanpix

Politsei narkokoer tundis masina tagaistmete alt kahtlast lõhna ja täpsemal uurimisel leiti sealt pakendatult ligi 10 kilo metamfetamiini ja pool kilo oksükodooni tablette. Esialgu üritas Camargo-Corrales mängida lolli, kuid peagi tunnistas mees üles, et temaga võeti Mehhikost ühendust ja paluti pakid Denverisse toimetada.

Alates 2014. aastast Cubsi süsteemi kuuluva pesapallitalendi sõnul ta aimas, et pakkides võivad olla narkootikumid. Mis kõige kummalisem – mees enda väitel teenis sõidu eest vaid 500 dollarit. Camargo-Corrales sai süüdistuse narkootikumide ebaseaduslikus omamises ning ta siiani vahi all. Tema tööandja Cubs sõnas, et nad on olukorras teadlikud, kuid loobusid edasistest kommentaaridest.