Talisport

Venemaa iluuisutamisäss on pettunud, et MMile ei lubatud tema ema ega koera (6)

LISA KOMMENTAAR

Ettepanek seadusemeestele.22. märts 2021, 16:05
Vaatasin hiljuti juutuubist vanu slaalomi videoid, kuidas Ingemar Stenmark tutimüts nagu kikkal peas mäest alla kihutas ja siis tekkis mõte, et kui kogu see meie elu on "ohutuse tagamise eesmärgil" nii üle reguleeritud, siis võiks ka iluuisutajatel turva kaalutlustel kiivri kandmine kohustuskikuks muuta. Siis saaks kostüümi juurde disainida igasugu huvitava kujuga sädelevaid kiivreid. Kiivri ja kaitsme tehased saaks palju tööd ja sealt tuleks taas palju maksuraha. Esmakordselt ilma kiivrita uisutajale teeb MUPO hoiatuse ja teisel korral järgnevad karmid trahvid.
Sama jalgrattaspordis.22. märts 2021, 18:49
Kiivrid on,aga põlve-ja küünarnuki kaitsed?On ju velotuuridel ka suure kiirusega laskumisi.Võrreldes tsiklisportlastega on ju jalgratturid praktliliselt alasti.
tegelikult22. märts 2021, 15:18
on see jamajutt ju. Kes on vaevunud end asjadega kurssi viima, see teab, et iluuisutajad pannakse Rootsis "mulli" ja kord on karm. Parimal juhul ütles tütarlaps, et tal on kahju, et ei ole kõrval ema, kes teda alati on toetamas käinud ja koergi on tal alati kaasas olnud, aga kindlasti polnud tegu nutuhalaga. Lihtsalt nentimisega pigem, et olukord on teistsugune kui tavaliselt.
aga22. märts 2021, 14:27
piiramatus koguses šmuurikuid võivad Rootsi heaolu nautida lõpmatuseni. allahuagbar
Jääk Aru22. märts 2021, 12:32
Väga kahju: oleks neid mõlemaid tahtnud näha jääl paarissõidus. Koer oleks võinud ka üksiksõidus poognaid vedada
Jah,22. märts 2021, 13:54