Anett Kontaveit.Foto: Martin Ahven
Tennis
22. märts 2021, 11:36

TENNISEPORTAAL: avaringis vaba Kontaveidi edasine tabel on pigem halb

Eesti esireket Anett Kontaveit, kes on tänu 23. asetusele Miami WTA 1000 tenniseturniiri avaringis vaba, kohtub teises ringis Sorana Cirstea (Rumeenia) ja Katrina Scotti (USA) mängu võitjaga.

"Ilmselge favoriit selles paaris on Cirstea (WTA 66.), sest Scott on alles 16-aastane ja asub edetabelis 443. kohal," analüüsis olukorda portaal Tennisnet.ee. "Noor ameeriklanna pääses turniirile tänu vabapääsmele. Cirstead võitis Anett äsja Dubai turniiril 6 : 4, 7 : 5. Kuid Kontaveidi edasine tabel on pigem halb, sest 3. ringis peaks ta kokku minema Elise Mertensiga (Belgia, WTA 17.), kellele Eesti esireket on viimastes omavahelistes mängudes kaotanud. Ja tõenäoliselt ootab selle mängu võitjat 1/8 finaalis Naomi Osaka (Jaapan, 2)."

Kaia Kanepi alustab turniiri esimesest ringist, kus tema vastane on Lauren Davis (USA, WTA 80.). "Omavahel nad seni kohtunud polegi. Teises ringis on selle paari vastane Jelena Rõbakina (Kasahstan, WTA 23.), kes oli väga heas vormis enne koroonaviiruse pausi, aga viimasel ajal enam mitte niivõrd heas. Võidu korral on Kanepi 3. ringi arvatav vastane Australian Openi finalist Jennifer Brady (USA, WTA 14.), aga ka ameeriklanna peab enne ühe mängu võitma."

Täispikka lugu vaata siit.