Konstantin Vassiljev.Foto: Martin Ahven
Jalgpall
23. märts 2021, 14:02

Konstantin Vassiljev: ainuke asi, mis tundub kindel, on see, et homme toimub mäng

Eesti jalgpallikoondise kapten Konstantin Vassiljev tõdes, et eile õhtul tekkinud olukord, kus ühe positiivse koroonaproovi tõttu saadeti isolatsiooni suur hulk MM-valikmängudeks valmistuvaid pallureid ja treenerid, on väga keeruline, kuid peamine märksõna antud situatsioonis on kohanemine.

„Peame kohanema nii kiiresti kui võimalik. Kindlasti on küsimusi praegusel hetkel rohkem kui vastuseid, kuid peame seda küsimuste hulka enne mängu minimaliseerima nii palju kui võimalik,“ nentis Vassiljev täna keskpäeval ajakirjanikega rääkides.

Ta tunnistas, et kuna tekkinud olukord on väga värske, siis pole ka mängijatel veel päris selge, kuidas kõik (koosolekud, juhtnööride jagamine mängu ajal) täpselt välja nägema hakkab. „Lõppkokkuvõttes: ainuke asi, mis tundub kindel, on see, et homme toimub mäng ja selleks peame maksimaalselt valmis olema,“ rõhutas Kostja.

Ühtlasi toonitas ta, et kuigi olukord on keeruline, ei hakata enne mängu vabandusi otsima ja rääkima, et läheb nii kuidas läheb.

„Kõik, kes lähevad väljakule, peavad endast maksimumi andma ja aru saama, et neil on koondise särk seljas – see ei ole mingi turnee, vaid ametlik valikstükli mäng, mis läheb tabelisse kirja,“ lausus Vassiljev.