Tšehhi koondise kapten Vladimir Darida (vasakul) mängib klubijalgpalli Saksamaa Bundesligas Berliini Hertha särgis.Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
23. märts 2021, 19:45

Tšehhid ei lase end eestlaste hädadest segada: keskendume oma mängule ja tahame võita

Homme õhtul Poolas Lublinis MM-valiksarja avamängus Eesti jalgpallikoondisega kohtuvad tšehhid on mängu eel enesekindlad ega lase end segada asjaolust, et vahetult mängu eel oluliselt muutunud eestlaste koosseisu kohta neil väga palju infot ei ole.

"Meie jaoks pole midagi muutunud, keskendume oma mängule," andis Lublinis toimunud pressikonverentsil tšehhide kapten, klubivutti Berliini Herthas mängiv Valdimir Darida mõista, et mingit ekstrasurvet eestlaste nõrgenenud koosseisu tõttu ei tunta. "Tahame valiksarja hästi alustada, selle mängu võita ja ka ülejäänud kahest märtsikuisest kohtumisest (kodus Belgia ja võõrsil Walesi vastu – toim) nii palju punkte teenida kui võimalik."

Sama seisukohta väljendas ka Tšehhi koondise peatreener Jaroslav Šilhavý.

"Fookus on meie enda mängul," kinnitas 59aastane loots. "Võrreldes sügiseste rahvuste liiga mängudega pole midagi muutunud – tahame selle mängu võita.

Muidugi on meie jaoks keeruline, et Eesti peatreener ja palju mängijaid on enne kohtumist vahetunud, kuid pean ütlema, et Eesti jaoks olulised mängijad jäid endiselt meeskonda. Eestil on hea kaitse, nad mängivad väga taktikaliselt ning peame olema valmis raskeks mänguks."

Eesti ja Tšehhi kohtumine algab Lublinis kolmapäeva õhtul kell 21.45, mängust teeb otseülekande ETV2.