Zlatan Ibrahimovic pressikonverentsilFoto: AFP/Scanpix
Jalgpall
24. märts 2021, 13:55

VIDEO | IKKAGI INIMENE! Koondisesse naasnud Zlatan pühkis pressikonverentsil pisaraid

Viimati 2016. aasta EMil Rootsi jalgpallikoondist esindanud vutiikoon Zlatan Ibrahimovic tõmbab eelseisates MM-valikmängudes Kosovo ja Gruusia ning võimalik et ka maavõistlusmatšis Eesti vastu üle pika aja selga svenssonite maa kollase särgi. Mees andis Stockholmis pika pressikonverentsi ning tuli välja, et kuigi naasmisotsusest teatades kirjutas ta sotsiaalmeediasse lühikese säutsu "Jumala tagasitulek", on tegu siiski lihast ja luust inimesega.

Nimelt küsis reporter Zlatanilt, kuidas suhtus tema perekond jalgpallistaari otsusesse koondisesse naasta ja mida ta ütles selle kohta oma poegadele, 15aastasele Maximillianile ja 13aastasele Vincentile?

Paraku polnud reporter küsimust esitades arvestanud, et kui klubijalgpalli AC Milanis mängiv Zlatan elab Milanos, siis pojad Rootsis ning enne koondisega liitumist sai Zlatan poistega vaid põgusalt kohtuda.

"See pole hea küsimus," ütles Zlatan. "Vincent nuttis kõvasti, kui ma ära läksin. Kuid nüüd on temaga hästi."

Seejärel pidi ka Zlatan ise väikse pausi võtma ning silmadesse kogunud pisaraid pühkima.

End kogununa kulges ülejäänud pressikonverents helgemates toonides ja ühtlasi andis elav legend mõista, et kavatseb Rootsit esindada ka 2022. aasta maailmameistrivõistlustel, sest ta pole seni MMidel ühtegi väravat löönud.

Tolle turniiri toimumisajal on ta muuseas juba 42 aastane, kuid et tegemist on Zlataniga, ei mängi see vist erilist rolli. Ta lubas jätkata nii kaua, kuni suudab oma parimat taset näidata ning endale mingeid ajalisi raame karjääri lõpetamisel ei sea.