Jüri Vips (vasakul).Foto: Dutch Photo Agency / Red Bull Content Pool
Vormel 1
24. märts 2021, 15:09

HEA UUDIS! F2 tiitlit jahtiva Vipsi sõidud jõuavad otsepildis ka Eesti spordisõpradeni

Eeloleval nädalavahetusel tehakse Bahreinis algust vormel 1 uue hooajaga. Eestis on võidusõite võimalik jälgida Viaplay voogedastuplatvormi vahendusel ning nagu pressiteates kinnitati, näidatakse otsepildis ka F1 väiksema venna ehk vormel 2 võidusõite, kus teeb kaasa ka eestlane Jüri Vips.

„Loomulikult on minu lõppeesmärgiks võita tiitel, kuid kõige olulisem on olla kiire. Pigem on oluline saada rohkem sõiduvõite ja mõned lõpetamata sõidud kui neljanda ja viienda koha punkte koguda. Paar aastat pidin mõtlema oma superlitsentsi peale, kuid nüüd, kui mul see olemas on, saan sõita veidi teistsuguse mentaliteediga,“ kommenteeris Red Bulli noorteprogrammi liige Vips, kes F2-s esindab Hitech GP meeskonda.

Hooajaeelsed valmistused on Vipsi sõnul läinud väga hästi ning kogu meeskond on positiivselt meelestatud. „Ei tea küll, mida teised tiimid teevad, aga tundub, et meil on kõvasti potentsiaali,“ lisas Vips.

Red Bulli programmi piloote on vormel 2 sarjas kihutamas kokku kolm ning Vipsi leiab rajalt üles valge-sinise kiivri ja auto number 8 järgi.