Thierry Neuville.Foto: Mari Luud
WRC
25. märts 2021, 12:19

KINDEL! Tänak ja Neuville valmistuvad järgmiseks MM-ralliks Itaalias

Ralliuudiste portaal Dirtfish kirjutas täna, et Hyundai sõitjad Ott Tänak ja Thierry Neuville osalevad enne järgmist MM-ralli etappi Itaalias sõidetaval Sanremo rallil.

Rallifännidele pole Sanremo sugugi võõras koht, sest aastatel 1973-2003 (välja arvatud 1995. aastal) kuulus see WRC-sarja kalendrisse. Hyundai on otsustanud, et enne Horvaatias sõidetavat järgmist MM-etappi on just Sanremo see koht, kuhu nende mehed lähevad vormi koguma.

Horvaatia ralliks valmistumiseks kihutavad Ott Tänak ja Thierry Neuville Itaalias ekstra asfaldirallideks sätitud i20 Coupe masinatega, sest 22. aprillil algaval Horvaatia rallil sõidetakse samuti asfaldil. Lisaks eestlasele ja belglasele on ralliks üles antud Hyundai poolt ka Craig Breen, Oliver Solberg ning Pierre-Louis Loubet, kellele kõigile antakse istumise alla Hyundai i20 R5s masinad.

Sanremo ralli sõidetakse 11. aprillil, kavas on seitse kiiruskatset. Nende hulka kuuluvad ka legendaarsed San Bartolomeo ja Colle d’Oggia katsed, mis olid WRC-sarja etapil kavas ka 2003. aastal, kui viimati Sanremo autoralli maailmameistrivõistluste sarja kuulus. Kokku on tänavuse aasta rallile startimas 127 meest.

Horvaatia ralli on kavas 22.-25. aprillini.