Foto: Tiina Kõrtsini
Krimi
27. märts 2021, 13:58

Politsei tegi kindlaks Nõmmel 13aastast tüdrukut rünnanud poisid (71)

Neljapäeval ründasid kuus teismeeas poissi Nõmme Lumepargi kandis 13aastast tütarlast. Politsei leidis uurimise käigus tüdrukut rünnanud poisid üles.

Politsei teavitab, et tänu vihjele tuvastasid nad eile õhtul kolm kõnealust poissi. Poisid viidi koju, nende vanematega suheldi ja vanemad määrasid neile  koduaresti. Järgmisel nädalal kutsutakse poisid ka politseijaoskonda vestlusele. Praeguseks on teada ka ülejäänud kolm poissi. 

Kõik kuus on alaealised. Eilse jooksul sai politsei täiendavaid kaebusi ja vihjeid selle seltskonna käitumise kohta. Poistega tegeleb edasi noorsoopolitsei, et ühes vanematega leida tõhus viis nende käitumist mõjutada. Sellesse kaasatakse kindlasti ka kohalik omavalitsus.

"Täname kõiki, kes selle juhtumi ja poiste kohta infot andsid. Teisi inimesi peab austama ning igasugune vägivald ja solvamine on lubamatu," kirjutab politsei.

Rünnaku alla sattunud 13aastase tüdruku ema kirjeldas ka ühismeedias, kuidas tema tütart rünnati ning palus abi ründajate leidmisel.

"Nad lükkasid mu tütre pikali maha ja tagusid teda jalgade ja kurikalaadsete kaigastega. Uskumatu on see, et keegi möödakäijatest ei läinud appi või kaklust lahutama! Politseisse on avaldus tehtud ja ka ütlused on võetud," selgitas ta.