Jüri Vips.Foto: Red Bull Content Pool
Auto-Moto uudised
28. märts 2021, 10:53

Jüri Vips ebaõnnest hooaja avaetapil: ei tea, millega olen selle ära teeninud (1)

Hitech GP meeskonna piloodi Jüri Vipsi on Bahreinis toimuval vormel 2 hooaja avaetapil tabanud ebaõnnestumiste jada. Esmalt sai ta kvalifikatsioonis viienda koha, kuid sai pärast disklahvi. Teise sprindisõidu, kus ta liikus kindlalt poodiumi suunas, pidi ta masina tehnilise rikke tõttu katkestama. Eestlane tunnistas ka ise, et see kõik valmistas talle nördimust. 

20aastane Vips kirjutas sotsiaalmeedias, et senist etapi kulgu võib pidada naeruväärseks, ent kuna üks sõit on veel ees, siis ei tohi alla anda.

"Ei oska öelda, millega ma sellise [eba]õnne ära olen teeninud, kuid see nädalavahetus on olnud vaata et naeruväärne. Saime kvalifikatsioonis, kus tulime viiendaks, disklahvi millegi eest, mis tegi meid pigem aeglasemaks kui andis midagi juurde. Kuid olgu, reeglid on reeglid. Alustasin esimest sprindisõitu 22. positsioonilt, lõpetasin kümnendana, mis oli eesmärk, kuna see andis meile teiseks sprindiks liidrikoha. Olin [teises sprindis] teisel kohal ning mul olid võrreldes liidriga värskemad rehvid, kuid pidin siis tehniliste probleemide tõttu katkestama, ma ei saanud käiku allapoole vajutada. Homme [täna] on veel üks sõit, kus alustame viimaselt kohalt, seega hoian pea püsti ja annan endast parima!" lausus Vips.

Tänane põhisõit algab kell 13.50.