Maik-Kalev Kotsar.Foto: imago images / Scanpix
Korvpall
28. märts 2021, 12:23

Võimsa kaksikduubli teinud Kotsar vedas koduklubi Bayerni vastu võidule (1)

Maik-Kalev Kotsar viskas Saksamaa korvpalli kõrgliigas 20 punkti ja noppis 14 lauapalli ning aitas Hamburg Towersil koduplatsil alistada Euroliigas palliv Müncheni Bayern.

Lisaajale läinud mängus tuli võit lõpuks numbritega 91 : 86. Võõrustajad alustasid matši paremini, minnes kahe minutiga 7 : 0 juhtima. Avaveerandi võitis Hamburg 21 : 19, kuid Bayern sai end üha paremini käima ning poolaja järel juhtis külalistiim 43 : 41.

Seejärel haaras edu taas kodumeeskond. 50 sekundit enne normaalaja lõppu tabas Kotsar korvi alt kahese ning viis Hamburgi 79 : 76 juhtima. Järgmisel rünnakul vastas Wade Baldwin aga kaugviskega, viigistades mänguseisu. Seejärel oli mõlemal meeskonnal võimalus kohtumine ära lahendada, kuid kõigepealt eksis lähiviskel TJ Shorts, seejärel ei tabanud Nick Weiler-Babb kolmest.

Lisaajal viskas Hamburg alustuseks kuus punkti järjest. Kuigi Bayern jõudis veel neli sekundit enne lõppu kolme silma kaugusele, siis kodumeeskonna võitu neil väärata ei õnnestunud.

Võitjate resultatiivseim oli 21 punkti visanud Jordan Swing, kaotajatele tõi JaJuan Johnson 16 silma. Liiga kodulehel valiti aga parimaks tervelt 42 minutit ja 32 sekundit väljakul rassinud Kotsari.

Hamburg hoiab liigatabelis 15 võidu ja üheksa kaotusega kuuendat kohta. 26 matšist 21 võitnud Bayern on teine, liider on 22 võidu ja kahe kaotusega Ludwigsburg.