Kevin Durant on pahandustes.Foto: Reuters/Scanpix
Kõmu
31. märts 2021, 11:47

Polegi paipoiss? NBA superstaar valas näitleja üle rõvedast rõvedama sõimuga

Näitleja Michael Rapaport avaldas sotsiaalmeedias kuvatõmmised Instagramis peetud vestlusest NBA superstaari Kevin Durantiga, kus kossuäss kostitab Rapaporti õige vänge sõimuga, nimetades teda näiteks "üheks kuradima kahvanäoliseks t**aimejaks".

"Nagu enamik teist teab, saan ma igapäevaselt ähvardusi ja tülgastavaid sõnumeid, kuid ma poleks isegi oma kõige metsikumates unenägudes osanud arvata, et @easymoneysniper (Duranti kasutajanimi Instagramis – toim) on selliste sõnumite saatjate seas," halas Rapaport.

"Ta [mao emotikon] ähvardab mind, toob mängu mu naise ja tahab võidelda. Ja selline peaks olema üks Ameerika kullatükk?"

Durant, keda on seni pigem saatnud NBA paipoisi imidž, ei asunud seletama – nagu sellistel puhkudel tavaline – et tema kontosse on sisse häkitud või midagi taolist – vaid nentis, et tõepoolest sai selliseid sõnu kasutatud, kuid niisugune on nende suhtlusviis olnud ka varem.

"Mina ja Mike räägime tavaliselt veelgi hullemalt, kuid täna sai tal vist villand. Kurat võtku, minu paha, Mike," säutsus juba mõnda aega vigastuspausi pidanud Durant sotsiaalmeedias vabanduseks, lisades juurde ka foto, kus Rapaport istub väljaku ääres, seljas Duranti praeguse koduklubi Brooklyn Netsi särk.

Tõsi on see, et isegi kui Durant midagi halba ei mõelnud, ootavad teda ilmselt ees suuremat sorti pahandused, sest tema mõtlematut kirjutist saab hõlpsalt defineerida kui homofoobset ja sildistavat. Näiteks on väljakul suust välja aetud homofoobse möla tõttu NBAlt varem karistada saanud Rajon Rondo ja varalahkunud Kobe Bryant.

Duranti vängete sõnadega saavad huvilised alljärgnevate säutsude abil ise tutvuda. "Õrritajana" võib vaid vihjata, et mitmel puhul ära saavad mainitud nii meeste kui naiste suguelundid ja nende imemine.