Foto: Envato Elements
Sisuturundus
29. aprill 2021, 15:17

Paku oma perele värskeid maitseelamusi – valmista sel nädalavahetusel mereanniroogasid!

Kui mõtleme mereandidele, siis võib tekkida pigem emotsioon, et need on pidupäeva söök. Mereande sööme restoranis, valmistame külaliste saabudes… aga miks mitte kokata neid oma perele lihtsalt ilusa nädalavahetuse puhul?

Kaheksajalad, kalamari, kammkarbid, rohekarbid, tiigerkrevetid, valge kala – miks mitte rõõmustada oma peret nende delikatessidega? Peale tõiga, et need on figuurisõbralikumad (kalorsus on keskmiselt neli korda väiksem kui lihal), sisaldavad need ka rohkelt kasulikke vitamiine, mineraale ja oomega-3-rasvhappeid. Ükskõik millist mereandi eelistada, võib kindel olla, et keha saab piisava koguse kaltsiumit ja joodi.

Neist enamiku valmistamine on ka üsna kerge. Näiteks valmivad hiidkrevetid nii grilli kui ka panni peal üsna lihtsasti, kuid näevad taldrikul välja, justkui oleksid nendega pikalt vaeva näinud. Kõigele lisaks toovad nad mõnusat vaheldust liha- ja kalaroogadele.

Paljud kliendid muretsevad ka sellepärast, kas külmutatud mereannid on ikka piisavalt head. Kapten Granti toimekas meeskond kinnitab, et maitse poolest ei ole vahet, kas krevett oli külmutatud või mitte. Kindlasti ei tee see kvaliteeti ja maitseelamust väiksemaks. Külmutatud tooted säilivad pikemalt, isegi kuni aasta ja seetõttu saab ühest suuremast pakendist mitu maitsvat söögikorda.

Kapten Grant korraldab pidevalt kampaaniaid (mis kestavad tavaliselt umbes kaks nädalat) ning neilt saab superhinnaga mereande, kala ning isegi külmutatud marju ja puuvilju. Viimased on ideaalsed, et valmistada tervislikke ja maitsvaid smuutisid! Lisaks on nende kodulehel lai valik huvitavaid retseptiideid. Lai valik, mõistlikud hinnad ning tarne üle terve Eesti.

Tutvu Kapten Granti valikuga SIIN ning paku oma perele erilisi maitseelamusi!