Sander Raieste (paremal).Foto: EPA/Scanpix
Korvpall
2. aprill 2021, 09:18

VIDEO | Baskonia kaotas lisaajal, Treier jäi veerandfinaalist välja

Korvpalli Euroliigas kaotas Sander Raieste tööandja Baskonia lisaaja järel 101 : 111 tabeli tippude sekka kuuluvale Istanbuli Anadolu Efesile. Baski meeskond on siiski lähedal edasipääsule kaheksa parema sekka.

Matši normaalaeg lõppes 92 : 92 viigiga, kuid tühjas kodusaalis mänginud Baskonia jõud rauges lisaajal, mis kaotati kindlalt 9 : 19. Achile Polonara viskas baskide poolelt 23, Rokas Giedraitis 21, Alec Peters 15, Pierria Henry 15 ja Luca Vildoza 14 punkti. Raieste seekord väljakul ei käinud. Võitjate poolelt panustas Shane Larkin 30 punktiga.

Baskonia hoiab hetkel tabelis kaheksandat positsiooni, mis viiks viimasena ka play-off'i. Koha hoidmiseks tuleb viimases voorus alistati kodune rivaal Valencia.

Raieste on põhihooajal platsil käinud kümnes kohtumises ja teeninud keskmiselt mänguaega neli ja pool minutit. Kokku on ta Baskonia hooaega panustanud seitsme punktiga (kaks Moskva oblasti Himki vastu, viis Belgradi Crvena Zvezda vastu).

Neljapäeva õhtul peeti veel kolm matši: Panathinaikos võitis 86 : 83 Milano Olimpiat, Müncheni Bayern alistas 71 : 70 Kaunase Žalgirise ja Belgradi jõud käis 76 : 64 üle Tel Avivi Maccabist.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Korvpalli meistrite liigas kaotasid Kaspar Treier ja Sassari Dinamo eile 86 : 92 Bambergile ning eestlase koduklubi minetas võimaluse pääseda veerandfinaali. Treier mängis 26 ja pool minutit, viskas kaheksa punkti ja noppis viis lauapalli.

L-vahegrupis on Sassari kaotanud kõik neli matši ning kaheksa hulka jõudsid Zaragoza ja Nymburk. Dinamo kohtub 6. aprillil Nymburki ja 8. aprillil uuesti Bambergiga, kuid edasipääsu ei päästaks ka see, kui mõlemad mängud võidetakse.