Paige VanZant on käima lükanud internetiäri.Foto: paigevanzant/Instagram
Võitlussport
4. aprill 2021, 12:11

KUUM VIDEO | Maailma seksikaim vabavõitleja õrritab fänne erootikaga

Maailmakuulus võitleja Paige VanZant kasutab leiva lauale toomiseks erinevaid võimalusi. Viimati pani traagilise elukäiguga kaunitar püsti oma enda kodulehekülje, kus jagatava sisu eest küsitakse fännidelt raha.

Kontseptsioon meenutab OnlyFansi. Kui maksad raha, siis näed eksklusiivset ja erootilist sisu. VanZant annab oma sotsiaalmeedias igal juhul aimu, mida kümne dollari eest kuus on võimalik endale soetada.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant)

Saame 27aastase naisega veidi lähemalt tuttavaks! Tema elutee on ühtaegu traagiline ja edukas.

VanZant kuulub meie planeedi säravamate naisvabavõitlejate sekka. Profivabavõitluses on tal 13 matšist kirjas kaheksa võitu. Lisaks on ta osalenud rusikavõitlussarjas. Teleekraanil säras ta saates „Tantsud tähtedega“.

Ameeriklanna populaarsuse taga on ka tema välimus. Mõne aasta eest tunnistas noor sportlane, et polnud rahul oma rindadega. „Jah, käisin lõikusel. Olen tüdruk ning tahtsin alati oma rindu. Kuna neid lõpuks ei tulnudki, otsustasin need osta,“ ütles VanZant USA meediale.

Kaunitar jõudis vabavõitluseni üsna hilises eas, noorena olid tema hobideks erinevad tantsud hiphopist balletini.

Traagiline taust

Koolis sattus ta ränga ärakasutamise ohvriks, mis väljus lõpuks igasugu piiridest. Ühel peol jootsid poisid ta purju ja vägistasid tulevast vabavõitlejat mitmekesi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant)

Oma raamatus meenutab VanZant jubedat kogemust nõnda: „Nad liigutasid mind, muutsid mu positsioone. Kukkusin läbi, kui proovisin vastu hakata, aju muutus uduseks. Olin ärkvel ja teadvusel, aga keha oli surnud. Teadsin, mis toimub, aga ei suutnud seda lõpetada. Lihtsalt palvetasin, et see lõppeks.“ Naine on tunnistanud, et ilmselt viiski vägistamine lõpuks alavahetuseni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant)

Ta on tuntud ka otsekohesuse poolest. Paari aasta eest võttis ta ette UFC bossid ja süüdistas neid naiste ja meeste ebavõrdses kohtlemises. VanZant tõi välja, et ta teenib rohkem raha Instagrami kontole fotode postitamisega, kui puuris oma tervisega riskides.

„Kui hakkasime lepingu tingimusi arutama, siis öeldi, et nad ei saa mulle maksta rohkem kui pragusele naiste tšempionile. Küsisin vastu, miks nad mind üldse ainult naistega võrdlevad? Kõik peaks ju võrdselt palka saama. Kui aus olla, siis tahan väga märkimisväärset palgatõusu,“ paugutas ta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant)