HIRMUÄRATAV KOLMIK: Seni on Kevin Durant (vasakul), James Harden (keskel) ja Kyrie Irving saanud koos väljakul olla vaid mõnes mängus. Ent kui mehed on terved ja vormis, moodustavad nad trio, mis on kõigile kaitsjaile tõeliseks õudusunenäoks.Foto: AFP/Scanpix
Korvpall
4. aprill 2021, 21:09

NBA suurimaks tiitlisoosikuks kerkinud Nets jätkab võidurelvastumist

NBA põhihooaja lõpp ei ole enam mägede taga ning terad on hakanud sõkaldest üha selgemalt eristuma. Praegu näib tiitlisoosikuna number üks Brooklyn Nets, kes on selle aastanumbri sees koosseisu aina tugevamaks ajanud – kui jaanuari keskel toodi Kevin Duranti ja Kyrie Irvingit toetama kuulus habemik James Harden, siis hiljuti löödi käed ka endiselt lendava Blake Griffini ja veterantsentri LaMarcus Aldridge’iga.

Kuigi Durant on juba pikemat aega vigastuspausi pidanud ning pälvis läinud nädalavahetusel tähelepanu hoopis sellega, et külvas sotsiaalmeedias rõveda sõimuga üle näitleja Michael Rapaporti, pole see Netsi mängumasinat kõigutanud. Pärast seda, kui veebruari alguses kaotati järjest kolm mängu, on Hardeni dirigeerimisel võidetud järgnevast 23 matšist 20. Griffini ja Aldridge’i lisandumine näib osutavat, et oma senise ajaloo jooksul parimal juhul 2000. aastate algul kahel korral NBA finaali jõudnud (ja seal kaotanud) Netsil pole tänavu sihiks midagi vähemat kui meistritiitel.

Edasi lugemiseks: