Sümbolpilt.Foto: Tiina Kõrtsini
Jalgpall
5. aprill 2021, 08:46

18aastane Venemaa jalgpallur suri keset mängu (4)

Kohutav uudis saabus pühapäeva pärastlõunal: jalgpalliklubi Znamja Truda noortemeeskonna mängu ajal suri 18aastane jalgpallur Nikita Sidorov, kirjutab portaal Sports.ru.

"Arst nimetas esialgseks surma põhjuseks aneurüsmi ehk probleemi pea veresoonega. Avaldame sügavat kaastunnet Nikita perele ja sõpradele,“ on kirjas klubi koduleheküljel.

Tragöödia leidis aset Torpeedo staadionil: jalgpallur tundis end halvasti ja suri peaaegu silmapilkselt.

Znamja Truda noored pidasid sõprusmängu naabruses asuva Pavlovski Posadi meeskonnaga. Nikita Sidorov tundis end halvasti viis minutit pärast seda, kui pääses vahetusmängijana platsile.

"Ta kukkus maha ja kaotas teadvuse," ütles Znamja Truda direktor Mihhail Puzanov telekanalile 360.

Jalgpallurile andsid esmaabi meeskonna treener ja klubi arst. Lisaks oli mängul kohal ka tema isa, kes üritas samuti aidata.

"Arstid ja kiirabi saabusid kiiresti. Võitlesime Nikita elu pärast pool tundi, kuid kahjuks kaotasime mõnusa kuti," lisas Puzanov.

Klubi täpsustas, et kõik mängijad läbisid enne hooaja algust tervisekontrolli. "Nikita oli kõigist palluritest kõige parema tervisega," ütles direktor.

See on kohutav kokkusattumus, kuid eelmisel suvel oli klubil veel üks ebameeldiv juhtum: toona tabas 16aastast Ivan Zaborovskit välk. Tema elu õnnestus päästa.