Kaspar Treier mängujärgsel pressikonverentsilFoto: Ekraanitõmmis
Korvpall
7. aprill 2021, 09:33

VIDEO | Treier tegi Meistrite liigas karjääri parima esituse: polnud lihtne mäng

Eesti korvpallikoondislase Kaspar Treieri koduklubi Sassari Dinamo kaotas FIBA Meistrite liiga L-vahegrupis kodus Nymburkile 73 : 91. 

Alagrupiturniiril kuuest mängust neli võitnud Sassari Dinamo ilus hoog vahegrupis jätku pole saanud. Seal neli esimest matši kaotanud Itaalia sats jäi viiendas kohtumises kodusaalis alla Tšehhi esiklubile Nymburk.

Treieri leivaisa jäi tagaajaja rolli avaminutitest alates ning Sassari kaotas poolaja 36 : 54 ning kohtumise 73 : 91. Nukra õhtu juures võib eestlasi rõõmustada Treieri sooritus, kes vahetusest sekkudes tõi 13 punkti, noppis kaks lauapalli ja tegi ühe vaheltlõike. Eelnevalt oli 21aastane eestlane Meistrite liigas saanud platsile kaheksas kohtumises, kus ta saldos oli kokku 21 silma.

 

Teisipäeval tabas ääremängija platsilt kaheseid neljast kaks, kolmeseid viies kaks ning neljast sooritatud vabaviskest sopsas kolm. Meistrite liigas oma hooaja parima kohtumise teinud Treier kutsuti ka mängujärgsele pressikonverentsile. "Loomulikult polnud see lihtne mäng. Kahjuks me ei alustanud kohtumist nii, nagu soovinuks," nentis eestlane, et matš läks käest juba esimesel veerandil, mis kaotati 19 : 32.

Mehelt küsiti, kas ta on pärast vigastusest paranemist enesekindluse taastanud. "Ma ei ütleks, et tegin omalt poolt hea mängu. Aga võistkonnakaaslased on aidanud mul enesekindlust kasvatada ja sain vabadelt kohtadelt peale visata,” jätkas Treier.

 

Viie kohtumise järel on L-vahegrupist edaspääsu kindlustanud Zaragoza ja Nymburk, kellel on kirjas neli võitu.