Kevin Durant on tagasi!Foto: Reuters/Scanpix
Korvpall
8. aprill 2021, 08:43

VIDEO | Netsi superstaar naasis viimaks väljakule ja hakkas kohe lammutama (1)

Peaaegu kaks kuud ja kokku 23 kohtumist vigastuse tõttu NBA tiitlisoosiku Brooklyn Netsi mängudest eemale jäänud superstaar Kevin Durant sai läinud ööl viimaks ometi taas platsile ja näitas kohe, et vorm pole laita, kui viskas New Orlens Pelicansi vastu 19 minutiga 17 punkti, tabades seejuures kõik teele saadetud visked.

Durant pääses väljakule teisel veerandajal ja hakkas kohe toimetama. Lisaks 17 punktile (visked väljakult 5/5, vabavisked 5/5) hankis ta ka 7 lauapalli ja jagas 5 resultatiivset söötu. Miinuspoolele tuleb kanda 6 pallikaotust, aga väike krobelisus on pärast nii pikka pausi ka mõistetav.

Netsi resultatiivseimaks 139 : 111 võidumängus kerkis 24 punkti visanud Kyrie Irving, kes säras 1.88 pika mängija kohta ka ühe väga võimsa pealtpanekuga, LaMarcus Aldridge lisas 22 silma. Paraku ei saanud platsil koos näha superkolmikut Durant - Irving - James Harden, sest nüüd on omakorda viimane langenud vigastuse küüsi, millest paranemine võib võtta aega veel vähemalt nädala.

Mänguõhtu keskses kohtumises alistas Phoenix Suns läänekonverentsi liidrite heitluses lisaaja järel Utah Jazzi 117 : 113. Kõva duelli pidasid maha Sunsi äss Devon Booker ja tema Jazzi kolleeg Donovan Mitchell, kellest esimene viskas 35 ja teine 41 punkti.