Walesi koondise kapten Gareth Bale vaatab jalgpallimängu ajal taevasse - ehk näeb ta seal taas oma tulnukatest sõpru?Foto: Reuters/Scanpix
Kõmu
8. aprill 2021, 14:10

Jalgpallistaar avaldas sünge saladuse: olen näinud lendavat taldrikut! (6)

Walesi jalgpallistaar Gareth Bale, kes küll viimastel aegadel vutiplatsidel üleliia pole säranud, vestles Tottenhami YouTube'i kanali saates oma meeskonnakaaslase Joe Rondoniga ning kinnitas muu jutu hulgas, et usub ufode olemasolu. Veelgi enam: ta olevat ka ise ufot näinud.

"Nendega on seotud palju konspiratsiooniteooriaid, kuid on ka salvestisi ufodest, mille on avaldanud USA valitsus," pajatas Bale, kes kuulub Madridi Reali hingekirja, kuid esindab laenulepingu alusel Tottenhami.

"Tulnukad on kindlasti, sada protsenti olemas. Sada protsenti!" teatas Bale.

Ning Bale'il pole mingit põhjust ufosid mitte uskuda, sest ta avaldas, et on ka ise lendavat taldrikut näinud. "Jah, ühel korral see juhtus. Tõesti juhtus," vandus Bale.

Muidugi pole Walesi äss esimene sportlane, kes ufode olemasolus ei kahtle. Näiteks varalahkunud Argentiina vutiikoon Diego Maradona teatas kord pärast põhjalikku pummeldamist, et viibis tegelikult kolm päeva ufode lennumasinas.