TalTechi naiskondFoto: Robin Roots
Võrkpall
10. aprill 2021, 15:52

KOLMEST KOLM: TalTech/Tradehouse tuli kindlalt Eesti meistriks

Naiste Eesti võrkpalli meistriks tuli TalTech/Tradehouse, kes alistas laupäeval kolmandat korda Famila/Võru Võrkpalliklubi. Ülikoolisats tegi tänavu naiste volles puhta töö, sest nad võitsid ka Balti liiga ning Eesti karika.

Põhihooajal kaheksast liigamängust seitse võitnud TalTech ei kaotanud play-off'is ühtegi matši. Kui esimeses kahes finaalkohtumises alistasid pealinlased Võru naised 3 : 1, siis kolmas mäng võideti kuivalt 3 : 0.

Esimene geim püsis tasa seisuni 13 : 13, kuid siis võttis TalTech viis silma järjest ning see võideti 25 : 16. Ka teises ning kolmandas geimis oli skoor sarnane, kui need lõppesid vastavalt 25 : 15 ja 25 : 16.

Ka poolfinaalis vastasest (Audentese SG /Noortekoondis) mängudega 3 : 0 üle olnud TalTechi parim punktitooja oli laupäeval Silvia Pertens, kelle arvele jäi 16 silma. 14 punktiga toetasid teda Nette Peit ja Kadi Kullerkann. Võru naiskonda vedasid Eliise Hollas ja Mari-Liis Graumann, kes mõlemad tõid kaheksa punkti.

Pronksmedalid said kaela Tartu Ülikool/Bigbanki naised, kes alistasid Audentese mängudega 2 : 1. TalTech tegi tänavu kolmikduubli, kui lisaks Eesti meistritiitlile võideti ka kohalik karikas ja Balti liiga.