Eesti koondise kapten Martin Johannson pidas läinud nädalal Bukaresti Steaua ridades suisa neli liigamängu.Foto: CSA Steaua/arhiiv
Käsipall
12. aprill 2021, 12:52

Martin Johannson: kehvematest oleme üle, kõvemaid ei hammusta

Võite kogunes välismaal leiba teenivatele Eesti käsipalluritele eelmisel nädalal rohkem kui kaotusi. Martin Grištšuk edenes Tšehhi liigas poolfinaali, platsile naasis Karl Roosna ja tõelise raudmehena pidas nädalaga neli liigamängu rahvusmeeskonna kapten Martin Johannson, kirjutab portaal handball.ee.

Rumeenia meistriliigas mängiti mammutlik "mulliturniir", kus Martin Johannsoni tööandja Bukaresti Steaua sai kaks võitu ja kaks kaotust. Tabelis tagapool olevatest tiimidest oldi üle, esineliku meeskondadele jäädi küll napilt, aga siiski alla. Johannsoni arvele kogunes nädalaga neli väravat.

Kaotuseta jätkab rumeenlaste kõrgeimas sarjas Bukaresti Dinamo ja esiviisik kipu vaikselt eralduma. 33 punktiga kuuendal kohal oleva Steaua selja taga mahub jälitajate kolmik kahe punkti sisse. Johannson loodab, et Steaua suudab hooaja lõpetada tabeli ülemises pooles.

"Hooaja kestel ikka ootad ja loodad, et saab lõpuks tiimimootori kõik silindrid tööle, aga ei. Meeskonna keskmine tase on võrreldes varasemate aastatega langenud ning peab aktsepteerima, et kuulumegi hetkel tabeli keskele. Kehvematest satsidest oleme ikka üle, kuid kõvemaid pähkleid ei hammusta läbi," tunnistas Johannson.

"Igas mängus miskit ei klapi. Pühapäeval tegid väravavahid vist kokku seitse-kaheksa tõrjet, hämmastav, et ainult 26 väravat lasime visata. Kaitses võideldi ja blokeeriti ning see osa ongi ainus mis meil hetkel enam-vähem toimib, muu on nagu loterii," kirjeldas kümnendat hooaega Rumeenias palliv joonemängija.

"Tuleb see hooaja lõpp ära kannatada ja ehkki play-off'e ei toimu, oleks kena esimesse poolde jääda. Liiga lõppedes mängitakse veel karikaturniir, äkki on hea loosiõnne korral seal võimalik midagi saavutada. Muidu aga ennustan suvist suurpuhastust, sest praeguse koosseisuga suuri plaane ei tee," sõnas Steauas järgmiselgi hooajal jätkav Johannson.

Täispikka uudist loe siit.