Foto: Pixabay.com
Esport
13. aprill 2021, 10:13

„God of War“ sarja looja: Sony valmistub Xbox Game Passile vastulööki andma

Viimaste aastate jooksul on Microsoft aina enam panustanud aega ja raha enda kuutasupõhise Xbox Game Pass teenuse arendamisse. Kompanii eksklusiivmängud jõuavad sinna esimesel päeval, lisaks kulutatakse ka selleks, et sinna jõuaks teiste arendajate teosed.

Viimasel ajal tegi näiteks tagasituleku Rockstar Gamesi avatud maailmaga märulimäng „GTA V“, üsna pea aga jõuab sinna aastaid eksklusiivselt PlayStationitel ilmunud „MLB The Show“ sarja uusim osa. Samuti sahistatakse, et Microsoft on huvitatud Hideo Kojima järgmisest mängust

Nii mitmedki fännid on küsinud, et kuhu on jäänud PlayStationi vastulöök. Nüüd on aga legendaarse „God of War“ mänguseeria looja David Jaffe väitnud, et Sony on selleks ettevalmistusi tegemas.

Aastal 2007 kompaniist lahkunud Jaffe räägib oma YouTube'i videos, et talle teadaolevalt kavatseb mehe endine tööandja Xbox Game Passiga võitlusesse asuda. Paljud fännid aga arvavad, et Sony teeb väikseid torkeid Microsofti suunal juba nüüd, seda nii suurepäraste PlayStation Plus mängude abil, kui ka jagades ära tasuta mänge.

Käesoleva aasta seisuga on Xbox Game Pass ligi meelitanud üle 18 miljoni maksva kasutaja.